Priprava Načrta razvoja raziskovalnih infrastruktur za obdobje 2021-2030: posredujemo obvestilo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport

Na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport je objavljena informacija o pripravi Načrta razvoja raziskovalne infrastrukture za naslednje strateško obdobje (NRRI 2021–2030). Ministrstvo poziva koordinatorje obstoječih ter nosilce potencialnih novih mednarodnih projektov raziskovalnih infrastruktur (v nadaljevanju: projekti RI), da posredujejo poročila o napredku oziroma izraz interesa za vključitev novih projektov v NRRI 2021-2030. Poročila o napredku obstoječih projektov bodo ključna za posodobitev statusa prioritetnih mednarodnih projektov RI, nadaljnjo vključitev v NRRI 2021-2030 in njihovo vzdržno financiranje v prihodnjem strateškem obdobju. Izraz interesa za nove projekte pa bo osnova za njihovo vključitev na revidiran seznam prioritetnih mednarodnih projektov RI v NRRI 2021-2030. Rok za predložitev je 31.3.2020.

Spletni povezavi:

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.