Priznanja za naj inovacije: sodelovanje kulturno-kreativnih industrij in gospodarstva; rok za prijave: 12.6.2020

GZS ob vsakoletni organizaciji Dneva inovativnosti, tokrat bo 30. 11.2020 v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju, podeli priznanja za najboljše inovacije. Letos je rdeča nit inovacijsko sodelovanje kulturno-kreativnih industrij in gospodarstva.

V univerzitetni pisarni za prenos znanja so prepričani, da tudi na članicah z družboslovnih, humanističnih in umetniških področij razvijate in ustvarjate izjemne ter inovativne rezultate, zato je razpis GZS dobra priložnost za njihovo širšo prepoznavnost.

Rok za prijavo inovacij je 12. 6. 2020, pomembno pa je, da so raziskovalci pri razvoju inovacije sodelovali s podjetjem oz. z industrijskim partnerjem.

Za več informacij vas vabimo k ogledu novice na spletni strani: https://ppz.uni-lj.si/novice/priznanja-gzs-za-inovacije/, na voljo pa so vam tudi sodelavke in sodelavci v univerzitetni psarni za prenos znanja. Kontakti: E: Nina.smerdu@uni-lj.si T: +386 1 2418 693

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.