Program predstavitev dosežkov Odlični v znanosti 2018 v sklopu nacionalnega dogodka Dan ARRS 2018: podpiramo odličnost

Na spletni strani ARRS  http://www.arrs.gov.si/sl/obvestila/18/odlicni-dan-ARRS-18.asp je na  voljo program predstavitev dosežkov Odlični v znanosti 2018 v sklopu nacionalnega dogodka Dan ARRS 2018: podpiramo odličnost, ki bo potekal 23. 10. 2018 v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Odlični v znanosti je projekt, ki ga agencija izvaja v okviru promocije znanosti. Gre za izbor najvidnejših dosežkov preteklega leta, ki ga opravijo članice in člani znanstvenoraziskovalnih svetov posameznih ved.

Predstavitve raziskovalnih dosežkov preteklega in tekočega leta po izboru ZSV bodo v letošnji, že sedmi izvedbi, podane v navdih mlajši generaciji bodočih raziskovalk in raziskovalcev. Predstavitve vseh najvidnejših raziskovalnih dosežkov v okviru projekta ARRS za promocijo znanosti Odlični v znanosti 2018 bodo vključene v publikacijo Letno poročilo agencije.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.