Prošnja za sodelovanje v spletni anketi o SRIA – strateški podlagi za določitev skupnih in enotnih nacionalnih, regionalnih, evropskih in sredozemskih prioritet na različnih razpisih

SRIA je rezultat BLUEMED pobude 9 evropskih držav ob Sredozemskem morju (Ciper, Hrvaška, Francija, Grčija, Italija, Malta, Portugalska, Slovenija in Španija), v okviru katere sta gospodarski in javni sektor pripravila Strategijo razvoja raziskav in inovacij (Strategic Research and Innovation Agenda – SRIA), ki so jo sprejele tudi  Evropska komisija in ostale države članice.

 Anketa je dostopna na spletni povezavi https://www.1ka.si/a/147889, je anonimna in vzame do 10 minut časa.

 Gre za zelo pomemben dokument, ki bo odpiral priložnosti za različne razvojne in investicijske projekte zato je mnenje o prioritetah in področjih razvoja in investicij ključno za uspešnost SRIA. V sled temu so mnenja čim večjega števila predstavnikov akademske skupnosti pomemben prispevek k temu, da se SRIA dopolni na način, da bo odražala potrebe in želje vseh. 

 V času od 29.01. do 2.2. 2018 bo v Atenah potekalo pomembno srečanje pobudnic SRIA in tam bom kot koordinator ene izmed platform nosilcem SRIA predstavil mnenja slovenskega gospodarske, javne in akademske skupnosti. Anketa bo zato odprta do 26.01.2018. 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.