Prvi slovenski dan plazme_30.9.2019, prijave do 25.9.2019

Biotehniška fakulteta vas vljudno vabi na predstavitev nove opreme za obdelavo lesa in drugih materialov s plazmo na Oddelku za lesarstvo, ki bo potekala 30.9.2019 s pričetkom ob 9.30 uri v prostorih Biotehniške fakultete.

Na dogodek  bodo povabljeni mednarodni strokovnjaki, ki bodo predstavili možnosti in koristi uporabe plazme, kar za udeležence predstavlja odlično priložnost za osvojitev in poglobitev znanja o plazemski tehnologiji. Govorniki in razstavljavci iz akademskih krogov in industrije bodo posredovali svoje znanje, izkušnje in najboljše prakse, vključno z najnovejšimi industrijskimi aplikacijami. Le-te vključujejo tudi inženiring materialov in obdelavo površin.

Prijava je možna do 25. septembra 2019 preko e-pošte na: sebastian.dahle@bf.uni-lj.si

Center za plazmo je bil ustanovljen 27. maja 2019 na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Aktivnosti usklajujeta vodja centra, doc. dr. Sebastian Dahle, in upravni odbor štirih profesorjev na fakulteti.

Več informacij o dogodku v priponki: Plasma Day flyer SLO  / Plasma Day flyer ENG

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.