Razpis: OBZORJE2020: DAPSI * OPEN CALL * Funding opportunity for internet innovators – rok 22.4.

UL služba za EU projekte obvešča, da je odprt evropski H2020 razpis DAPSI s področja Interneta naslednje generacije. Rok za prijave je kratek, prijave so odprte do 22. 4. 2020.

Razpis bo podprl projekte, ki temeljijo na inovacijah in raziskavah pomembnih za Prenosljivost podatkov in storitev (Data and service portability) vključno s podpodročij:  

• preglednost podatkov za bolj pregledno hranjenje osebnih podatkov in tekoč prenos podatkov pri uveljavljanju pravic do dostopa do osebnih podatkov;

• združljivost podatkov in interoperabilnost za lažje preklapljanje med ponudniki storitev;

• varnost in zasebnost potrošnikov pri prenašanju osebnih podatkov med ponudniki;

• drugi projekti za Prenosljivost podatkov in storitev.

 Več o razpisu si prosim preberite na spletni strani razpisa.

 Univerza v Ljubljani lahko sodeluje le v eni prijavi, zato bo potrebno uskladiti sodelovanje vseh zainteresiranih.

 V kolikor nameravate  sodelovati v razpisu vas, prosimo, da nam to sporočite do torka, 14. 4. 2020 do 12h, na e-mail naslov: euprojekti@uni-lj.si in na R-R NTF (R-R@ntf.uni-lj.si) .

 Vse zainteresirane prijavitelje prosijo, da za lažje usklajevanje prijave v tabelo vnesete osnovne informacije o vaši projektni ideji na naslednji povezavi: Izredni razpis DAPSI. Excell tabela je v skupni rabi, zato pazite, da ne bi prišlo do prekrivanja ali izbrisa vnesenih podatkov. Tabela je shranjena na Sharepointu (prijavite se z digitalno identiteto – uporabniškim imenom in geslom, ki ju uporabljate na UL).

 Še opozorilo;  Če bo UL imela svojo prijavo, sodelovanje UL v prijavah drugih evropskih ali nacionalnih konzorcijev niso mogoče.

Celotno sporočilo UL: OBZORJE2020_ DAPSI_ OPEN CALL_ Funding opportunity for internet innovators – rok 22.4.

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.