Razpis OISAIR Proof of Concept 1. fazo – Rok za prijavo tehnologij podaljšan do 31. julija

Obveščamo vas, da je rok za prvo fazo razpisa OIS-AIR Proof of Concept (Poziv za ideje) podaljšan do 31. julija 2019.

Z razpisom OIS-AIR Proof of Concept se zagotavlja finančno podporo desetim najboljšim inovativnim projektom, ki bodo nastali s sodelovanjem raziskovalnih organizacij ter malih in srednjih podjetij iz jadransko-jonske regije. Podpora bo v obliki inovacijskih vavčerjev v vrednosti 18.500 evrov za posamičen projekt. Namen vavčerjev je zagotoviti finančno podporo uspešnim prenosom dobrih raziskovalnih dosežkov v gospodarstvo.

 

Razpis je čezmejna iniciativa partnerjev mreže OIS-AIR iz šestih držav (Slovenije, Italije, Hrvaške, Srbije, Grčije in Albanije), ki spodbujajo gospodarsko rast in podpirajo razvoj raziskovalnih projektov s področij transporta in mobilnosti, energetike in okolja ter agro- in bio-gospodarstva.

Razpis je sestavljen iz treh faz:

–          Poziv za ideje, namenjen javnim raziskovalnim organizacijam in univerzam. Rok za oddajo je 31. julij 2019!

–          Poziv za projekte, namenjen povezavi raziskovalnih organizacij in univerz v povezavi z MSP. Rok za oddajo je 30. september 2019.

–          Izbor in dodelitev desetih inovacijskih vavčerjev. Zaključek do konca oktobra 2019.

Vse podrobnosti glede razpisa so objavljene na spletni platformi OIS-AIR Innovair.  

Za vse dodatne informacije je na voljo mag. Peter Medica iz Tehnološkega parka Ljubljana (E: peter.medica@tp-lj.si, T: 01 620 34 74, Tehnološki park Ljubljana d.o.o.).

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.