Sestanek za izmenjavo izkušenj pri pisanju projektov MSCA RISE 2020; prijave udeležbe do 6.3.2020

Vse ki nameravajo prijavljati MSCA RISE 2020 projekt, obveščamo o sestanku MIZŠ na temo izmenjave izkušenj pri pisanju projekta. Sestanek bodo predvidoma organizirali v petek, 20. marca ob 10.00 na MIZŠ.

Udeležbo lahko potrdite do petka, 6. 3. 2020, neposredno na e-naslov v nadaljevanju – v sporočilu MIZŠ.

__________________________________________________________________

Subject: Sestanek za izmenjavo izkušenj pri pisanju projektov MSCA RISE 2020

Spoštovani!

Ena od nalog nacionalne kontaktne osebe za MSCA je tudi metodološka pomoč pri pisanju predlogov projektov v okviru MSCA z namenom, da povečamo uspešnost slovenskih prijav v Obzorju 2020. Prepričani smo, da si avtorji prijav lahko v procesu pisanja veliko pomagate tudi sami z medsebojno izmenjavo metodoloških izkušenj, dobrih praks in problemov, ki jih imate. Zato nameravamo organizirati sestanek med avtorji prijav na razpis MSCA RISE 2020, kjer bi avtorji prijav, seveda prostovoljno, poskušali izpostaviti aktualne rešitve in probleme pri pisanju prijav. Sestanek si zamišljamo tako, da bi ob analizi lanskoletnih evalvacijskih ocen za slovenske projekte RISE po posameznih evalvacijskih kriterijih, poskušali izpostaviti vaše primere in dobre prakse ter seveda probleme in težave, ki jih imate in jih morda lahko (še) rešimo skupaj. Sestanek organiziramo samo za avtorje oz. pisce prijav MSCA RISE 2020 ob predhodni potrditvi udeležbe. Predvidevamo, da bi sestanek organizirali v petek, 20. marca ob 10.00 na MIZŠ.

Če se sestanka nameravate udeležiti, mi prosim potrdite najkasneje do petka, 6. marca 2020.

Z najlepšimi pozdravi, Stojan dr. Stojan Sorčan Direktorat za znanost Science Directorate National Contact Point – H2020 Marie Skłodowska-Curie Actions T: +386 (0)1 478 47 27 E: stojan.sorcan@gov.si

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.