Simpozij Dragon 4 – udeležba do 20 znanstvenikov; interes sporočiti na MGRT do 7.6.2019

MINISTRSTVO ZA GOSPODARSKI RAZVOJ IN TEHNOLOGIJO obvešča, da bo v Ljubljani od 25.-28. junija potekal mednarodni simpozij Dragon 4. Gre za  projekt sodelovanja ESA (Evropska vesoljska agencija) in NRSCC (National Remote Sencing Center of China),  ki poteka od leta 2004 in se bo predvidoma zaključil l. 2020. V njem sodeluje več kot 600 znanstvenikov iz  evropskih in kitajskih institucij z namenom odkrivanja uporabnih podatkov iz vesolja in razvoja aplikacij v povezavi z aktualnimi družbenimi izzivi. Ker je Republika Slovenija (Ministrstvo za gospodarski razvoj) soorganizator dogodka, ki bo potekal v Ljubljani, so se na MGRT  z ESO dogovorili, da se lahko simpozija udeleži do 20 znanstvenikov iz Slovenije (maksimalno štirje na posamezno delavnico) . Možne pa so tudi predstavitve (maksimalno 10) v obliki posterjev.

2019-Dr4-Slovenia-Symp-poster-guidelines-v2

Prosimo vas, da jim do petka 7.6.2019 do 14. ure sporočite vaš interes sodelovanja (ime, priimek, institucija,  naziv in termin delavnice) oz. ali nameravate imeti predstavitev. Predlagajo, da jim odločitev sporočite čim prej, saj bodo lahko prijave sprejemali le do zapolnitve limitov. Potrebne bodo tudi prijave v sistem ESE.

Kontaktni podatki: MGRT, dr. dr. Sabina Koleša , T: +386 (0)1 400 35 20,  sabina.kolesa@gov.si .

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.