Sodelovanje s Slovaško akademijo znanosti – odprti razpis, prijave do 30.10.2023

Obveščamo Vas, da Slovenska akademija znanosti in umetnosti in Slovaška akademija znanosti, na podlagi podpisane pogodbe o dvostranskem sodelovanju, vabita k pripravi predlogov projektov o sodelovanju slovenskih in slovaških znanstvenih ustanov za obdobje 2024–2025. Prijave sprejemajo do 30. oktobra 2023.

Cilj je izboljšanje znanstvenega sodelovanja med državama, spodbujanje vključevanja mladih raziskovalcev in doktorskih študentov, podpora raziskovalnim ekipam ter omogočanje uporabe metodologije, infrastrukture in opreme v obojestransko korist institucij. Vsa raziskovalna področja so upravičena za sodelovanje. Projekti lahko trajajo do 2 leti.

Razpis predvideva tudi omejitev sodelovanja, ki se nanaša na glavnega raziskovalca in sodelujoče člane skupine in sicer »Glavni raziskovalec in sodelujoči člani skupine so lahko vključeni samo v en predlog v tem razpisu, ne glede na to, ali sodelujejo kot glavni raziskovalec ali kot člani skupine.«

Več:

SAS-SAZU CALL

Vabilo k sodelovanju SAZU-SAZ

Obrazec_projekti_2024-2025

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.