Sodelovanje v programu podpore za prijave na razpis MSCA IF štipendije 2019 – prijave do 6.3.2019

Univerzitetna služba za raziskovalno dejavnost (USRD) vas v letu 2019 ponovno vabi na dvodnevno delavnico za pripravo projektov na razpis Marie Skłodowska-Curie štipendije (Individual Fellowships). Shema MSCA IF omogoča, da se na fakulteti zaposli najbolj obetavne tuje podoktorante za obdobje 1-3 let.

Vse zainteresirane pedagoge in raziskovalce vabimo, da se prijavite in vključite v program.

 KAJ: Intenzivna 2-dnevna delavnica MSCA IF »Masterclass« UL + pomoč in podpora USRD pri prijavljanju projekta

KDAJ: 30.-31.5.2019

KJE: Rektorat Univerze v Ljubljani in članice UL

KDO: Mentorji UL in tuji podoktorski/izkušeni raziskovalci (preverite upravičenost tujih raziskovalcev!- priponki Okvirne smernice za izbor MSCA IF raziskovalca)

 

PRIJAVE MENTORJEV UL: Za prijavo potrebujete tudi podatke podporne osebe na fakulteti.  https://www.1ka.si/a/201263

Za namen upoštevanja uredbe GDPR (Splošna uredba EU o varstvu podatkov), vas prosimo, da izbranim tujim raziskovalcem pošljete spodnjo povezavo za prijavo oz. vnos osnovnih podatkov. Povezavo pošljite izbranemu izkušenemu tujemu raziskovalcu/ki, za katerega želite, da ga/jo povabimo na dvodnevno delavnico MSCA IF Masterclas Univerze v Ljubljani. Prosimo vas, da predhodno preverite ali je raziskovalec/ka upravičen/a za oddajo prijave na razpis!

PRIJAVE TUJIH RAZISKOVALK/CEV: https://www.1ka.si/a/201295

Vabilo izbranim MSCA IF raziskovalcem za udeležbo na Masterclass bodo pošiljali v drugi polovici meseca marca. Med drugim bo raziskovalec/ka, moral oddati tudi izpolnjen »project proposal Template Part B (Part 1)«, na kar ga/jo predhodno opozorite.

Rok za oddajo prijav je 6.3.2019.

Iz Razvojnega sklada UL bodo raziskovalcem povrnili potne stroške za udeležbo na delavnici do največ 1.000€.

Dodatne informacije: preko e-naslova msca@uni-lj.si ali tel. št.: 01 2418 529.

 

POMEMBNO! Nove priložnosti v okviru MSCA IF!

Novo! Razpis WIDENING FELLOWSHIPS (t.i. širitvene štipendije)

Obveščamo vas o priložnosti, ki jo omogoča nova shema H2020 »Widening Fellowships« (t.i. širitvene štipendije). Shema nudi posebno podporo raziskovalcem, ki prijavljajo projekt s gostujočo organizacijo v eni izmed »Widening« držav (Slovenija je ena izmed upravičenk). Projektni predlogi MSCA IF ocenjeni nad 70%, bodo samodejno preusmerjeni na razpis »Widening Fellowships«, kar omogoča dodatno priložnost za financiranje projekta.

Seal of Excellence (Pečat odličnosti)

Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS (ARRS) je vzpostavila mehanizem za nacionalno financiranje raziskovalnih projektov raziskovalk in raziskovalcev, ki na razpisu Evropske komisije Marie Skłodowska-Curie – Individual Fellowship v recenzentskem postopku prejmejo oceno 85 % ali več in jim je Evropska komisija podelila Pečat odličnosti (Seal of Excellence), vendar na evropski ravni niso bili sprejeti v sofinanciranje.

Predstavitev MSCA IF Masterclass programa 2019_20.11.2018

Okvirne smernice za izbor MSCA IF izkušenega raziskovalca

Časovnica_predstavitev MSCA IF Masterclass 2019

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.