Spletni seminar s predstavitvijo prvega razpisa partnerstva DUT, 29.9.2022, ob 14.uri, na spletu

četrtek, 29. septembra 2022, ob 14:00 vas ARRS vabi na spletni seminar, na katerem bo predstavljeno evropsko partnerstvo DUT in prvi razpis partnerstva, ki bo objavljen konec septembra 2022.

Vljudno prosijo, da svojo udeležbo sporočite na naslov ursa.novak@arrs.si do srede, 28. septembra 2022. Prijavljenim bo nato posredovana spletna povezava, prek katere bo seminar potekal.

Partnerstvo DUT

Partnerstvo Spodbujanje prehodov na trajnostno prihodnost v mestnih okoljih (ang. Driving Urban Transitions towards a Sustainable Future – DUT) je sofinancirano evropsko partnerstvo, v katerem sodeluje več kot 60 partnerjev iz 27 držav, vključno z Javno agencijo za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije. Partnerstvo temelji na dosežkih Skupne programske pobude Urbana Evropa in je tesno povezano z evropsko misijo 100 podnebno nevtralnih in pametnih mest. Cilj partnerstva je vlagati v raziskovalne in inovacijske dejavnosti na področju prehodov na trajnostno prihodnost v mestnih okoljih ter ustvariti močno platformo za raziskave in inovacije, ki bo pripomogla k temu, da bodo naša mesta bolj trajnostna, vključujoča in prijetna za življenje.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.