Transnacionalni program Interreg CENTRAL EUROPE 2021 – 2027 – Transnacionalni spletni posvet z razvojnimi deležniki. Posvet je odprt od 10. do 24. junija 2020.

Posredujemo vam vabilo k sodelovanju na spletnem posvetu bodočega programa Interreg CENTRAL EUROPE 2021-2027.

Več informacij najdete  v priponkah:

Survey21-27_10_06_2020_EN

Interreg-CE-Summary-of-draft-programme-strategy-June-2020

v spodnjem sporočilu .

Spoštovane/-i prejemnice/-ki novic transnacionalnih in medregionalnih programov,

Kot Nacionalni organ transnacionalnih programov vas vabimo k sodelovanju na spletnem posvetu o tematskih prioritetah, specifičnih ciljih in podlagah za ukrepe bodočega programa Interreg CENTRAL EUROPE 2021-2027.

Program obsega 9 držav članic in sicer del Nemčije in Italije ter celotno ozemlje Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Češke, Madžarske, Poljske in Slovaške.

Doslej je bilo že izvedeno: operativno vrednotenje in prva faza vrednotenja učinkov programa ter analiza značilnosti in potreb območja, ki upošteva tudi dokumente Evropske komisije (predloge uredb, sedmo kohezijsko poročilo, orientacijski predlog za diskusijo o programu CE, razvojne dokumente itd.) in programa ESPON.  Pri izboru vsebinskih prioritet bodočega programa se bomo oprli tudi na rezultate tega posveta.

Prosimo vas, da pri izpolnjevanju vprašalnika upoštevate teritorialne izzive, s katerimi se sooča programsko območje; pred očmi imejte transnacionalne vidike izzivov in priložnosti ter potenciale za transnacionalno sodelovanje.

Posvet je odprt od 10. do 24. junija 2020.

Do vprašalnika dostopate na povezavi.

Za orientacijo vam pošiljamo celotni vprašalnik v formatu .pdf (izpolniti pa ga je treba preko spleta) in osnutek programske strategije.

______________________________________________________

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.