Udeležba na webinarju Addressing Innovation Potential in Horizon 2020 s finančno pomočjo Razvojnega sklada UL; Prijave do vključno 18.5.2020

V času epidemije in težav s potovanji na razna usposabljanja v tujini, so se razvila tudi različna on-line usposabljanja in webinarji o prijavah in vodenju projektov  programa Obzorje 2020. Dne 20.5.2020 bo tako potekal tudi on-line webinar izvajalca  EUROPAMEDIA z naslovom: Addressing Innovation Potential in Horizon 2020:  https://europamediatrainings.com/webinars/59/addressing-innovation-potential-in-horizon-2020?utm_campaign=EMTW&utm_source=EMTW20200514&utm_medium=e-mail, ki se bo začel ob 10:00 in bo trajal 45+15 minut.

Ker je v programu Obzorje 2020 upravljanje inovativnosti tako v prijavah kot  med izvajanjem  projektov zelo pomembno, v novem programu Obzorje Evropa pa bo na tem še večji poudarek, imajo pedagogi, raziskovalci in strokovni delavci UL možnost, da se jim stroški udeležbe na tem webinarju povrnejo iz Razvojnega sklada UL.

Da bi lahko na UL RR ocenili interes za udeležbo na tem webinarju in s tem povezanimi stroški, vas prosimo, da do vključno ponedeljka, 18.5.2020 sporočite svoj interes na e-naslov: r-r@uni-lj.si.

Imena zainteresiranih (pedagogov, raziskovalcev in strokovnih delavcev), ki bi se želeli udeležiti tega webinarja, moramo sporočiti do roka na UL, da bo lahko predsednik Razvojnega sklada UL potrdil seznam udeležencev in stroške.

Prijave do vključno 18.5.2020 do 12.ure, ko jih moramo sporočiti na UL.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.