V pripravi mehanizem ARRS za začasno povečanje financiranja raziskovalnih programov za izvajanje raziskav v zvezi s pandemijo COVID-19

Znanstvena skupnost v Sloveniji se je hitro odzvala na pandemijo in za odpravo posledic, ki jih le-ta prinaša tako za zdravje kot za vse ostale vidike družbe. Z namenom dodatnega financiranja raziskovalnih programov, ki se ukvarjajo s tematiko COVID-19, je Znanstveni svet ARRS na seji dne 10. 4. 2020 obravnaval predlog začasnega povečanja financiranja in sprejel sklep, ki bo omogočil začetek izvedbe poziva. Na ARRS se s tem nadaljuje priprava izvedbenih faz tematskega javnega poziva, ki vključuje tudi ustrezno dopolnitev normativnih aktov. Javni poziv bo zajemal možnost dodatnega financiranja raziskovalnih programov za dveletno obdobje (2020 in 2021) in bo predvidoma objavljen sredi meseca maja 2020. Javnost bo ARRS  sproti obveščala o poteku postopka priprave mehanizma.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.