Vabilo k oddaji prispevkov za posebno številko revije EBR z naslovom »Digital transformation and innovation«

Ekonomska fakulteta pripravlja posebno tematsko številko revije Economic and business review (EBR), ki je namenjena digitalizaciji. V nadaljevanju objavljamo povabilo raziskovalcem in pedagogom k oddaji prispevkov.

 

“Revija Economic and business review, ki jo izdaja Ekonomska fakulteta UL, pripravlja posebno tematsko številko, ki se bo osredotočila na digitalizacijo, in sicer pod naslovom: Digital transformation and innovation. Kot gostujoča urednika številko pripravljata ugledna mednarodna strokovnjaka s tega področja, prof. dr. Jan Mendling (Vienna University) in prof.dr. Mojca Indihar Štemberger (Ekonomska fakulteta, UL).

 Posebna številka se osredotoča na digitalizacijo ter uvajanje tehnologij Industrije 4.0 in drugih sodobnih tehnologij v podjetjih in drugih organizacijah, pa tudi na nivoju posameznika, panoge, javne uprave, države ali celotne družbe. Prejeli smo prispevke iz več držav, radi pa bi zajeli tudi vidike digitalizacije v Sloveniji. Na Univerzi v Ljubljani se številni avtorji ukvarjajo s to problematiko z različnih zornih kotov. Zato vas vabimo, da oddate svoj prispevek za posebno številko in tako prispevate k širšemu pogledu na stanje v Sloveniji in pomagate obogatiti znanstveni diskurz na tem področju.

 Vabilo za oddajo prispevkov si lahko ogledate TUKAJ .   Prispevki naj bi bili dolgi 6-8 tisoč besed. Za slovenske avtorje bomo podaljšali rok za oddajo do konca februarja, seveda pa bomo veseli, če bodo članki čim prej. Članki naj bi bili v angleškem jeziku.

 V kolikor imate kakšna vprašanja, sporočite na mojca.stemberger@ef.uni-lj.si (glavna urednica posebne številke) ali tjasa.redek@ef.uni-lj.si (sicer urednica EBR).

Veselimo se vaših prispevkov,

 Uredništvo revije EBR”

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.