VABILO – MGRT- ESA – predstavitev programa za človeške in robotske raziskave (E3P2) dne 27.9.2019

Na MGRT bo v sodelovanju z ESA dne 27. septembra 2019 potekala delavnica, na kateri bodo predstavniki ESE podrobneje predstavili predlog programa za človeške in robotske raziskave (E3P2) – s poudarkom na priložnostih sodelovanja v okviru sklopa aktivnosti ExPeRT (The Exploration, Preparation, Research and Technology).

Področje vključuje bivanje človeka v vesolju, robotiko, umetno inteligenco, vesoljske odpadke, razvoj različnih tehnologij ter predvideva sodelovanje tudi z industrijami, ki se običajno ne ukvarjajo z vesoljem (npr. različni pogonski sistemi, recikliranje, 3D tisk…)

Podrobnejša vsebina je razvidna iz dokumentov, dosegljivih na povezavi: https://drive.google.com/open?id=1yEgfOUcv5A8kxeRLaFQEagrbhgPryEXV

Delavnica, ki bo potekala v angleškem jeziku,  se bo odvijala v veliki sejni sobi MGRT (2.nadstropje), Kotnikova 5, Ljubljana.

Vstop bo prost, potrebna pa bo predhodna prijava na naslov sabina.kolesa(at)gov.si.  

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.