Vabilo na delavnico Ravnanje z raziskovalnimi podatki, 11. marec 2020

Posredujemo vam vabilo na delavnico, ki jo pripravlja slovensko vozlišče združenja Research Data Alliance o ravnanju z raziskovalnimi podatki. Delavnica bo potekala 11. marca 2020 v Veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. Udeležba je brezplačna, rok prijave pa je 4. marec.

Več informacij najdete v sporočilu spodaj in v Vabilo_Delavnica_NRRP_11.3.2020_

___________________________________________________________________________________

Spoštovani,

slovensko vozlišče združenja Research Data Alliance pripravlja delavnico o ravnanju z raziskovalnimi podatki, ki bo 11. marca 2020 v Veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

Na delavnici bodo udeleženci spoznali izbrane primere uveljavljenih orodij oz. predlog načrtov ravnanja z raziskovalnimi podatki. Predstavljeni bodo tudi postopki štirih slovenskih repozitorijev, ki omogočajo hranjenje in dostop do podatkov. Delavnica je namenjena raziskovalcem, podpornim službam v raziskovalnih institucijah, knjižničarjem in drugim strokovnjakom, ki se pri svojem delu srečujejo z raziskovalnimi podatki.

Delavnica je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa prosimo za prijavo do najkasneje 4. marca. Prilagamo okvirni program, več informacij o dogodku pa je na voljo na povezavi.

Vljudno vabljeni!

Lep pozdrav,

Koordinacija RDA vozlišča Slovenija

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.