Vabilo na dogodek “Getting ready for Horizon Europe”_nov program EU za raziskave in inovacije 2021-2027 – 22.11.2018 ob 13.uri na UL

Univerzitetna služba za raziskovalno dejavnost vabi na dogodekGetting ready for Horizon Europe“, ki bo potekal v četrtek, 22. novembra 2018 ob 13.00 uri v Zbornični dvorani na rektoratu Univerze v Ljubljani. Dogodek bo izvedel Dr. Sean McCathy (Hyperion Ltd). Več informacij o vsebini dogodka: http://www.hyperion.ie/fp9-gettingready.htm

Dogodek je namenjen pregledu in strateškemu načrtovanju za razpise novega programa Evropske komisije Obzorje Evropa za obdobje 2021-2027.

Nov evropski program za raziskave in inovacije Obzorje Evropa 2021 -2027 je pred vrati in tudi na UL se moramo pripraviti nanj in razviti strategije sodelovanja.

 Prijava na dogodek je obvezna na naslednji povezavi: https://goo.gl/forms/XiRMmghcW9coKkJ63.

 Za vsa vprašanja v zvezi z dogodkom se lahko obrnete na Univerzitetno službo za raziskovalno dejavnost (euprojekti@uni-lj.si).

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.