Vabilo na dogodek_Razpisa TWINNING in ERACHAIR _14.5.2019

UL vabi k udeležbi na dogodku Razpisa TWINNING in ERACHAIR 2019 v okviru interne EU projektne akademije UL, ki je namenjen pedagogom, raziskovalcem in strokovnim delavcem za evropske projekte na Univerzi v Ljubljani. Na dogodku bosta predstavljena  oba razpisa ter dva uspešna projekta na UL.

Evropska komisija bo v okviru programa Obzorje 2020 letos razpisala dodatni rok za  H2020 “WIDESPREAD-05-2020: Twinning” in “WIDESPREAD-06-2020: Era Chair” s predvidenim rokom prijave 14. november 2019. Razpis sodi v okvir programa Obzorje 2020 pod tematsko prioriteto »Spreading excellence and widening participation«.

Cilj projektov Twinning je krepitev specifičnega raziskovalnega področja na univerzi oz. raziskovalni instituciji v t.i. »Widening« državi (Slovenija spada v nabor teh držav) s povezovanjem z mednarodnimi priznanimi raziskovalnimi institucijami. Razpis Era Chair podpira univerze oz. raziskovalne institucije z namenom pridobitve visoko kakovostnih raziskovalcev pod vodstvom t.i. Era Chair nosilca, da dosežejo dolgoročno implementacijo potrebnih strukturnih sprememb za dosego trajnostne odličnosti v raziskovanju.

Dogodek bo potekal v torek, 14.5.2019, s pričetkom ob 13.00 uri na rektoratu Univerze v Ljubljani (Vogalna soba, I. nadst.).

Vse zainteresirane prosimo, da se zaradi omejitve prostora prijavijo preko spletnega obrazca.

Program

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.