Vabilo na posvet »Zakaj postati ocenjevalec/ocenjevalka evropskih projektov?«, 31.1.2019

Univerzitetna služba za raziskovalno dejavnost organizira posvet na temo evalvatorstva evropskih projektnih predlogov z nazivom »Zakaj postati ocenjevalec/ocenjevalka evropskih projektov?«, ki bo potekal v četrtek, 31. 1. 2019, ob 13.00 uri v Dvorani Ivana Hribarja na rektoratu Univerze v Ljubljani.

Cilj posveta je spodbuditi raziskovalce in raziskovalke Univerze v Ljubljani, da se prijavijo v evropsko bazo evalvatorjev oziroma sodelujejo kot zunanji strokovnjaki ali svetovalci. Evropska komisija pri izbiri ocenjevalcev upošteva predvsem strokovnost kandidatov, hkrati pa poskuša zagotoviti čim bolj enakovredno zastopanost ocenjevalcev obeh spolov in sorazmerno zastopanost iz držav, ki so upravičene do sredstev evropskega programa. 

 Na posvetu bosta svoje izkušnje predstavili doc. dr. Jelena Juvan (UL, Fakulteta za družbene vede) in doc. dr. Mojca Volk (UL, Fakulteta za elektrotehniko).

 Prijava na dogodek je možna preko naslednje povezave:  https://www.1ka.si/a/198267

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.