Vabilo na posvetovanja: Norveškega in EGP finančni mehanizma – 2021 (4. in 5. 7.2018)

Prejeli smo spodnje sporočilo s priponkami glede posvetov, ki bodo potekali na SVRKU 4. in 5. julija 2018 v okviru programa Norveški finančni mehanizem in EGP.

Zainteresirani na UL do 19.6.2018 sporočijo da se želijo udeležiti posveta za izbrano področje na e-mail: euprojekti@uni-lj.si.

Področja:

  1. program Krepitev človeških virov (vključuje tri programska področja: 1) Izobraževanje in usposabljanje, štipendije, vajeništva in podjetništva za mlade, 2) Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja in 3)Dobro upravljanje, odgovorne institucije in transparentnost) in
  2. program Blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje (vključuje tri programska področja: 1) Blažitev posledic podnebnih sprememb in prilagajanje nanje,  2) Obnovljivi viri energije, energetska učinkovitost in energetska varnost in 3) Dobro upravljanje, odgovorne institucije in transparentnost).

Priponke:

Napoved_posvetovanj_z_delezniki_NOR_P

Napoved posvetovanj z deležniki_NOR in EGP

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.