Vabilo na predstavitev in delavnico programa Erasmus+ 2018 KA2-Strateška Partnerstva

Univeritetna služba za raziskovalno dejavnost vabi na predstavitev in delavnico programa Erasmus+ 2018 KA2-Strateška Partnerstva, ki bo potekala v petek, 26.1.2018, s pričetkom ob 10.00 uri na rektoratu Univerze v Ljubljani.

 

Na dogodek se je potrebno prijaviti preko povezave: https://goo.gl/forms/djpCr0fwJzkY6OZn1

 Dogodek je razdeljen na dva sklopa.

·         V prvem delu (10.00-12.00 ure; Zbornična dvorana) bo predstavljen razpis programa Erasmus+ KA2: Strateška partnerstva, dva primera dobre prakse (projekta DigiLing (FF) in Narip (FS)) in pogled evalvatorke na ocenjevanje projektov.

 ·         V drugem delu (13.00-17.00 ure; Soba rektorjev ) bo potekala Delavnica pisanja prijav projektov ERASMUS+ Strateška partnerstva, ki jo bo vodil mag. Robert Marinšek iz CMEPIUS-a. Delavnica med drugim vključuje:

°         Oblikovanje projektne ideje in umestitev v zahteve programa Erasmus+,

°         praktično vajo iz oblikovanja projektne ideje,

°         pravila in finančni parametri projektov strateških partnerstev,

°         praktično vajo načrtovanja vsebine projekta strateških partnerstev,

°         ocenjevanje projektov,

°         priporočila in nasvete.

 

Dogodek je namenjen tako pedagogom in raziskovalcem, ki nameravajo prijavljati E+ Strateška partnerstva projekte na letošnji rok tega razpisa, kot tudi strokovnim delavcem članic, ki pedagogom in raziskovalcem pomagajo in svetujejo pri oblikovanju prijav.

 

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.