Vabilo na usposabljanje za raziskovalne managerje: Bruselj, 29.-31. marec 2023, prijave do 29.1.2023

SBRA (Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje) obvešča, da razikovalna predstavništva iz Češke, Slovaške, Poljske in Madžarske (t.i. Višegrajska skupina) organizirajo tridnevno usposabljanje za raziskovalne managerje, ki bo potekalo v živo v Bruslju, od 29. do 31. marca 2023. Usposabljanje je namenjeno raziskovalnim managerjem (koordinatorjem, sodelujočim in podpornemu osebju v raziskovalnih projektih EU) iz držav Višegrajske skupine, 7 mest pa je na voljo tudi za raziskovalne managerje iz drugih držav.

Cilj usposabljanja je ozaveščanje o političnem kontekstu programov in pobud EU za raziskave in inovacije s posebnim poudarkom na evropskih okvirnih programih. Usposabljanje je sestavljeno iz predstavitev in interaktivnih srečanj, med katerimi se bodo udeleženci lahko spoznali in izmenjali svoje izkušnje in najboljše prakse znotraj institucij.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna, potne stroške in stroške bivanja pa krijejo udeleženci sami (oz. njihove institucije).

Prijavnica bo odprta do 29. januarja 2023. Glede na omejeno število prostih mest, bodo organizatorji izbrali nekaj prijavljenih na podlagi motivacijskega pisma, ki je vključeno v prijavo, do sredine februarja pa bodo poslali obvestilo o izboru.

V kolikor ste zainteresirani in se boste prijavili, vas prosim, da obvestite tudi SBRA (drasko.veselinovic@sbra.be in maja.ferlinc@sbra.be).

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.