Vabilo za predstavitev ideje EU raziskovalnega projekta / Invitation for presenting EU research project idea , rok za prijave za kratke predstavitve projektne ideje: do 4. decembra 2023

Univerzitetna služba za raziskovalno dejavnost  obvešča:

Obveščamo vas, da bomo v okviru NOO projekta KRPAN dne 15. februarja, 2024 organizirali dogodek mreženja z naslovom »Zelene tehnologije, energija in digitalizacija za trajnostno prihodnost«. Namenjen je vsem pedagogom in raziskovalcem, ki pripravljajo prijave raziskovalnih projektov na razpise centraliziranih programov Evropske unije in se želijo povezovati s slovenskimi in tujimi raziskovalnimi organizacijami ter podjetji. Več informacij o dogodku lahko najdete na spletni strani.

Zainteresirane pedagoge in raziskovalce UL vabimo, da na tem dogodku v 5 minutah predstavijo svojo projektno idejo za prijavo raziskovalnega projekta na centralizirane evropske razpise. Spodaj najdete vabilo za predstavitev ideje na dogodku mreženja.

Število možnih predstavitev je omejeno, v primeru večjega števila prijav bo narejen končni izbor. Vsem izbranim predstaviteljem idej bo Služba za raziskovalno dejavnost UL nudila podporo pri oblikovanju prijave in iskanju konzorcijskih partnerjev.

Prijave za kratke predstavitve projektne ideje so odprte do 4. decembra 2023. Prijavite se tukaj.

Vsi, ki se boste prijavili za predstavitev projektne ideje,  boste o izboru obveščeni po 11.12.2023.

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.