VABILO_Predstavitev delavnice za pomoč pri prijavah na razpis MSCA Individualne štipendije – 20.11.2018

Med prizadevanja Univerze v Ljubljani sodi tudi zaposlovanje in usposabljanje odličnih mednarodnih podoktorskih raziskovalcev. Evropski kompetitivni program Obzorje2020 Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowships (Individualne štipendije) je primeren odgovor prizadevanjem UL, saj uspešni 2-3 letni projekt omogoča financiranje odličnega tujega raziskovalca.

V kolikor Vam je v interesu, kot izkušenemu raziskovalcu/pedagogu, pod vašim mentorstvom v svoj delavni tim pridobiti obetavnega tujega podoktorskega raziskovalca, Vas UL vljudno vabi na:

Predstavitev aktivnosti za spodbudo in  pomoč pri projektnih prijavah na razpis MSCA IF (interni MSCA IF »Masterclass« program Univerze v Ljubljani),

20.11.2018 ob 13.00 uri v Dvorani Ivana Hribarja na rektoratu UL

 Prijava preko e-obrazca à https://goo.gl/forms/J5P9sVhOG0m1ccTT2

Na predstavitev vljudno vabljeni tudi vsi profesorji, ki so se že v letu 2017/2018 udeležili MSCA IF »Masterclassa« in imajo namen ponovno prijavljati projekt, ter podporne osebe, ki bi pomagale pri prijavi projekta ter gostovanju tujega raziskovalca, ipd.

Predstavljen bo koncept in potek aktivnosti in delavnico MSCA IF »Masterclass«,  seznanitev z vrstami štipendij v okviru MSCA IF, s pogoji upravičenosti sodelovanja, vašo vlogo v programu in aktivnostmi tujega raziskovalca, s finančnim in časovnim planom ter z organizacijskimi aktivnostmi UL pri pripravi delavnice.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.