Vabimo vas na festival UNI.MINDS 2021; 11-12. november 2021 na spletu

Festival je zasnovan za tista najbolj radovedna, inovativna in v prihodnost zazrta podjetja, raziskovalce, študente, odločevalce.

Organizatorja festivala sta Pisarna za prenos znanja UL in Služba za prenos znanja in tehnologij UM. Glavni partner dogodka je Novartis v Sloveniji. Festival bo potekal v kombinaciji slovenskega in angleškega jezika.

Prvi dan drugega festivala UNI.MINDS bodo podjetja dobila vpogled v tehnologije in ekspertize raziskovalcev Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru. Predstavili bodo dobre prakse sodelovanja, razglasili prejemnike Inovacijskega sklada UL in razmišljali o boljši sistemski podpori inovacijam.
Drugi dan bodo raziskovalci in študentje dobili vpogled v izzive, s katerimi se srečujejo podjetja, ter spoznali možnosti za sodelovanje z multinacionalkami, kot so Bayer, PepsoCo in druge. Vsi, ki razmišljate o odcepljenem podjetju, se boste lahko povezali z organizacijami, ki vam pri tem lahko pomagajo.
Tretji dan bo novost: predstavili bomo najbolj inovativne interdisciplinarne projekte študentov.

Raziskovalci UL in UM lahko še vedno zaprosite za Znanstveno virtualno stojnico, prek katere se boste predstavili podjetjem na festivalu UNI.MINDS 2021. Svoje zanimanje lahko izrazite do 20. oktobra prek

e-pošte na teja.stamac@uni-lj.si.

Več informacij: Vabimo vas na festival UNI.MINDS 2021

 

Skip to content

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.