OPOMNIK_ VABILO NA DELAVNICO: »Vključevanje javnosti v znanstveno delo ter pisanje o znanstvenih dosežkih za splošno javnost« (7.11.2018), prijave do 1.11.2018

Dne, 7.11.2018 Univerzitetna služba za raziskovalno organizira delavnico »Vključevanje javnosti v znanstveno delo ter pisanje o znanstvenih dosežkih za splošno javnost«. Delavnica je namenjena usposabljanju pedagogov in raziskovalcev kako učinkovito pritegniti širšo javnost v raziskovalno delo, pisnemu komuniciranju z javnostmi, pisanju poljudnih člankov o znanstvenih raziskavah ter splošnemu razumevanju znanstvenih dosežkov. Delavnica bo potekala v sredo, 7. 11. 2018, od 9. – 15. ure, na rektoratu UL, v dvorani Ivana Hribarja. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku in jo bo vodil dr. Jon Copley iz podjetja SciConnect Ltd.

Več informacija na https://www.ntf.uni-lj.si/ntf/notification/vabilo-na-usposabljanje-_-vkljucevanje-javnosti-v-znanstveno-delo-ter-pisanje-o-znanstvenih-dosezkih-za-splosno-javnost_8-11-2018/ .Število mest na delavnici je omejeno.

Zaželeno je, da s seboj na delavnico prinesete 200-besed dolg osnutek članka, na katerem boste lahko delali tekom delavnice.

Vašo udeležbo potrdite  najkasneje do 1.11.2018 preko povezave: https://goo.gl/forms/nbDYMSAyLeTx9lOs2

V primeru, da boste potrdili vašo udeležbo na delavnici, vas naprošajo, da se delavnice zanesljivo udeležite.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.