Vabilo na usposabljanje _ Vključevanje javnosti v znanstveno delo ter pisanje o znanstvenih dosežkih za splošno javnost_8. 11. 2018

UL – služba za raziskovalno dejavnost vabi na delavnico »Vključevanje javnosti v znanstveno delo ter pisanje o znanstvenih dosežkih za splošno javnost«. Delavnica je namenjena temu, da izboljšamo usposobljenost pedagogov, raziskovalcev in strokovnih delavcev (PR služb in služb za podporo raziskovalnemu delu) za pisno komuniciranje z javnostmi, pisanje poljudnih člankov o znanstvenih raziskavah ter kako učinkovito pritegniti širšo javnost v raziskovalno delo ter k razumevanju znanstvenih dosežkov. Potekala bo v četrtek, 8. 11. 2018, od 9 – 15. ure. Točna lokacija bo vsem potrjenim prijavljenim poslana najkasneje teden dni pred pričetkom delavnice. Potekala bo v angleškem jeziku. Vodil jo bo dr. Jon Copley iz angleške družbe SciConnect Ltd.

Več informacij o programu in prijavi dobite v angleškem jeziku v prilogi: Invitation_Public engagement and popluar science writing – 8.11.2018 .  Število prostih mest je omejeno, zato v primeru interesa pohitite s prijavo. Prijava na delavnico je možna do zasedbe prostih mest oz najkasneje do 24. 10. 2018. V primeru potrjene prijave na delavnico je udeležba na delavnici obvezna.

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.