Vabilo k sodelovanju pri panevropskem hackatonu #EUvsVirus, 24. -26. april 2020

Vabljeni da se pridružite prvemu panevropskemu hackathonu #EUvsVirus, kjer je Ministrstvo za javno upravo, z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport, Tehnološkim parkom Ljubljana in partnerji slovenskega podjetniškega ekosistema, izvedbeni partner za Slovenijo.

Prijave do 22.4.2020

Slovenija v sodelovanju z Evropsko komisijo in državami članicami EU organizira prvi panevropski hackathon, ki bo naslavljal teme razvoja inovativnih rešitev za različne globalne izzive, izhajajoče iz pandemije COVID-19. Hackathon bo povezal evropsko civilno družbo, inovatorje, partnerje in investitorje iz celotne Evrope.

Panevropski hackathon, ki bo potekal med 24. in 26. aprilom 2020, bo predvidoma združil do 60.000 udeležencev iz celotne Evrope. Predstavlja enega izmed mehanizmov skupnega odziva EU na izzive, ki jih je razkrila pandemija COVID-19. Več informacij (v angleškem jeziku) je na voljo na posebni spletni strani EUvsVirus in preko spletnih družbenih omrežij.
Vabilo k sodelovanju pri panevropskem hackatonu #EUvsVirus

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.