Erasmus praksa v Brydg.com (London), lahko tudi na daljavo

Londonsko podjetje Brydg.com išče praktikante za opravljanje erasmus prakse. Ponujajo delo večim študentom. Delo se lahko opravlja pri njih v podjetju (nastanitev v tujini), lahko pa tudi virtualno (od doma). Zaradi covid situacije erasmus namreč dopušča delo tudi od doma, vendar pa v tem primeru niste upravičeni do erasmus štipendije. V primeru, da bi erasmus prakso, ki mora trajati najmanj dva meseca, da ste upravičeni do erasmus štipendije radi uveljavljali tudi kot opravljeno praktično usposabljanje, mora ta trajati 3.5 meseca (lahko tudi virtualno).

Velika Britanija, ki je sicer izstopila iz EU, do konca koledarskega leta 2020 še vedno deluje v erasmus programu. Kak bo njen status v letu 2021 še ne vemo. Podjetje sporoča, da lahko študenti z delom pričnejo takoj.

Pri opisu del boste videli, da so nekatera delovna mesta sorodstvena tudi z računalniško stroko (mogoče pa je kdo izmed vas vešč tudi tega). Pri opisu del najdete tudi kontaktno osebo, na katero se obrnete.

Če se kdo odloči za sodelovanje z omenjenim podjetjem in ko dorečete vse podrobnosti (kdaj pričnete), se mi nato prosim javite, da uredimo vse potrebne dokumente za prijavo na erasmus prakso.

Mirjam Leskovšek

Ooops...

Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika.
Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.